Made in Europe - The 250 players we love

Woord: Redactie SANTOS
Gepost: 29-07-2021

Het is zomer! Een beetje een typisch Nederlandse zomer wel, maar ach: vloeken en tieren op het weer kan af en toe ontzettend lekker zijn.

Wat ons betreft is dit in ieder geval de ultieme tijd voor een boek waarin je eindeloos kunt bladeren. Op het strand, voor je sta-caravan of gewoon in je achtertuin. We verzamelden voor de nieuwste SANTOS uniek fotomateriaal en opmerkelijke anekdotes van de 250 mooiste, stijlvolste, opvallendste, briljantste en kleurrijkste Europese voetballers vanaf de jaren '60 (uiteraard zijn er wat uitzonderingen). Als bonus: zes uitstekend geschreven verhalen over Van Basten, Iniesta, De Bruyne, Beckenbauer, Zidane en Gascoigne.

Kortom: 251 pagina's aan amusement, al zeggen we het zelf.

Lees ook
Op zoek naar Maradona: Bonusmateriaal

In het boek ‘Op zoek naar Maradona’ van Sjoerd Mossou vind je diverse verwijzingen naar bijzondere beelden of memorabele momenten uit het leven van Diego. Er is nog oneindig veel meer, maar op deze pagina hebben we het mooiste YouTube-materiaal voor je verzameld.
Op zoek naar Maradona

'Op zoek naar Maradona'

Het boek 'Op zoek naar Maradona' van Sjoerd Mossou is vanaf nu te bestellen via onze eigen webshop.
365 - The World’s Greatest Football Grounds

Superdeluxe Box Set

We hebben weer iets te geks gemaakt, al zeggen we het zelf. In een zéér gelimiteerde oplage is er nu de '365 - World's Greatest Football Grounds - Superdeluxe Box Set'. Hét ultieme cadeau voor de stadionliefhebber.
365 - The World’s Greatest Football Grounds

Het Ultieme Stadionboek

Oogverblindende wereldvelden, stokoude stadions, architectonische hoogstandjes, klassieke voetbaltempels en de meest waanzinnige decors. In deze moddervette SANTOS verzamelden we de 365 mooiste stadions en voetbalvelden ter wereld. Om eindeloos in te bladeren én om je bucketlist compleet te maken. Het ultieme stadionboek voor iedere liefhebber.
SANTOS #15: Eredivisie Shirtbijbel

Eredivisie Shirtbijbel

Of we een tijdloze voetbalshirtbijbel wilden maken, met alle clubs erin die ooit in de eredivisie hebben gespeeld? Natuurlijk wilden we dat. Een beter onderwerp bestaat haast niet.
SANTOS #13: De 25 schoonheden van het amateurvoetbal

Broodje
bal

Het broodje bal is de meest onderschatte snack uit de Nederlandse voetbalkantine, betoogt Sjoerd Mossou. Daarom graag uw aandacht voor de van het vet druipende gehaktbal en het zachte puntje van vijftien cent uit een doorschijnende zak. Eet smakelijk!